Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 77 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Underpinning the soft nature of soak-n-eat rice - A physicochemical and molecular approach
 
 
Titel: Underpinning the soft nature of soak-n-eat rice - A physicochemical and molecular approach
Auteur: Panja, Suraj
Kar, Rup Kumar
Chandra Dey, Pradip
Dey, Narottam
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 50 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 77 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland