Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Nano and microencapsulation of bacteriocins for food applications: A review
 
 
Titel: Nano and microencapsulation of bacteriocins for food applications: A review
Auteur: Eghbal, Noushin
Viton, Christophe
Gharsallaoui, Adem
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 50 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland