Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Application of native yeast from Garcinia (Garcinia xanthochumus) for the preparation of fermented beverage: Changes in biochemical and antioxidant properties
 
 
Titel: Application of native yeast from Garcinia (Garcinia xanthochumus) for the preparation of fermented beverage: Changes in biochemical and antioxidant properties
Auteur: Rai, Amit Kumar
Anu Appaiah, K.A.
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 5 (2014) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland