Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 77 van 135 gevonden artikelen
 
 
  Interaction between whey protein isolate and rose anthocyanin extracts at different pHs: Structure, emulsification and digestibility of complexes
 
 
Titel: Interaction between whey protein isolate and rose anthocyanin extracts at different pHs: Structure, emulsification and digestibility of complexes
Auteur: Wang, Yun
Yang, Cheng
Zhang, Jian
Zhang, Lianfu
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 49 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 77 van 135 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland