Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 72 van 135 gevonden artikelen
 
 
  Improving oxidative stability of soyabean oil by apple pomace extract during deep frying of french fries
 
 
Titel: Improving oxidative stability of soyabean oil by apple pomace extract during deep frying of french fries
Auteur: Manzoor, Shaziya
Masoodi, F.A.
Rashid, Rubiya
Dar, Mohd Masrat
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 49 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 72 van 135 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland