Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 135 gevonden artikelen
 
 
  Effects of fermentation time on phenolic composition, antioxidant and antimicrobial activities of green, oolong, and black teas
 
 
Titel: Effects of fermentation time on phenolic composition, antioxidant and antimicrobial activities of green, oolong, and black teas
Auteur: Salman, Sinem
Öz, Gülsüm
Felek, Rasih
Haznedar, Ayhan
Turna, Turgay
Özdemir, Feramuz
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 49 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 135 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland