Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 135 gevonden artikelen
 
 
  Effect of storage conditions on the textural properties and in vitro digestibility of wheat bread containing whole quinoa flour
 
 
Titel: Effect of storage conditions on the textural properties and in vitro digestibility of wheat bread containing whole quinoa flour
Auteur: Cao, Hongwei
Wang, Xiaoxue
Wang, Xiaoxuan
Guan, Xiao
Huang, Kai
Zhang, Yu
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 49 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 135 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland