Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 135 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of physicochemical characteristics and microbiome profiles of low-temperature Daqu with and without adding tartary buckwheat
 
 
Titel: Comparison of physicochemical characteristics and microbiome profiles of low-temperature Daqu with and without adding tartary buckwheat
Auteur: Kang, Jiamu
Jia, Liangliang
Zhang, Zhongxiao
Zhang, Min
Huang, Xiaoning
Chen, Xiaoxue
Han, Bei-Zhong
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 49 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 135 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland