Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 135 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of scalded dough and its impact on the growth of mixed yeasts originating from Jiaozi
 
 
Titel: Characterization of scalded dough and its impact on the growth of mixed yeasts originating from Jiaozi
Auteur: Li, HaiFeng
Dai, FuJuan
Zhang, LuLu
Li, ZhiJian
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 49 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 135 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland