Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 135 gevonden artikelen
 
 
  Changes in nutritional composition, volatile organic compounds and antioxidant activity of peach pulp fermented by lactobacillus
 
 
Titel: Changes in nutritional composition, volatile organic compounds and antioxidant activity of peach pulp fermented by lactobacillus
Auteur: Yang, Wenbo
Liu, Jiechao
Zhang, Qiang
Liu, Hui
Lv, Zhenzhen
Zhang, Chunling
Jiao, Zhonggao
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 49 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 135 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland