Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 130 van 135 gevonden artikelen
 
 
  The effect of natural plant-based homogenates as additives on the quality of yogurt: A review
 
 
Titel: The effect of natural plant-based homogenates as additives on the quality of yogurt: A review
Auteur: Fan, Xiankang
Li, Xiefei
Du, Lihui
Li, Jianhao
Xu, Jue
Shi, Zihang
Li, Chunwei
Tu, Maoling
Zeng, Xiaoqun
Wu, Zhen
Pan, Daodong
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 49 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 130 van 135 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland