Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 115 van 135 gevonden artikelen
 
 
  Quality and shelf life assessment of steam-cooked chicken fingers coated with essential oil nanoemulsions
 
 
Titel: Quality and shelf life assessment of steam-cooked chicken fingers coated with essential oil nanoemulsions
Auteur: Sagar, Narashans Alok
Agrawal, Ravi Kant
Singh, Ramveer
Talukder, Suman
Kumar, Rajiv Ranjan
Mendiratta, Sanjod Kumar
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 49 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 115 van 135 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland