Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 113 van 135 gevonden artikelen
 
 
  Production of nitrite-free frankfurter-type sausages by combining ε-polylysine with beetroot extracts: An assessment of microbial, physicochemical , and sensory properties
 
 
Titel: Production of nitrite-free frankfurter-type sausages by combining ε-polylysine with beetroot extracts: An assessment of microbial, physicochemical , and sensory properties
Auteur: Ayaseh, Ali
Alirezalu, Kazem
Yaghoubi, Milad
Razmjouei, Zahra
Jafarzadeh, Shima
Marszałek, Krystian
Mousavi Khaneghah, Amin
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 49 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 113 van 135 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland