Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 72 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Unraveling the flavor profile and microbial roles during industrial Sichuan radish paocai fermentation by molecular sensory science and metatranscriptomics
 
 
Titel: Unraveling the flavor profile and microbial roles during industrial Sichuan radish paocai fermentation by molecular sensory science and metatranscriptomics
Auteur: Zhao, Yajiao
Wu, Zhengyun
Miyao, Shigeo
Zhang, Wenxue
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 48 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 72 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland