Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Oxidative and storage stability in beef burgers from the use of bioactive compounds from the agro-industrial residues of passion fruit (Passiflora edulis)
 
 
Titel: Oxidative and storage stability in beef burgers from the use of bioactive compounds from the agro-industrial residues of passion fruit (Passiflora edulis)
Auteur: de Souza, Marthyna Pessoa
de Amorim, Francyide Davi
Ferreira, Magda Rhayanny Assunção
Soares, Luiz Alberto Lira
Melo, Marcia Almeida de
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 48 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland