Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Effect of wheat germination on nutritional properties and the flavor of soy sauce
 
 
Titel: Effect of wheat germination on nutritional properties and the flavor of soy sauce
Auteur: Shi, Huiqin
Li, Jingjing
Zhang, Yujie
Ding, Kaili
Zhao, Guozhong
Duan, Xiang
Hadiatullah, Hadiatullah
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 48 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland