Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 85 van 137 gevonden artikelen
 
 
  Lactic acid bacteria as pro-technological, bioprotective and health-promoting cultures in the dairy food industry
 
 
Titel: Lactic acid bacteria as pro-technological, bioprotective and health-promoting cultures in the dairy food industry
Auteur: Ağagündüz, Duygu
Şahin, Teslime Özge
Ayten, Şerife
Yılmaz, Birsen
Güneşliol, Bartu Eren
Russo, Pasquale
Spano, Giuseppe
Özogul, Fatih
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 47 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 85 van 137 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland