Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 70 van 137 gevonden artikelen
 
 
  Gluten-free flour fermented with autochthonous starters for sourdough production: Effect of the fermentation process
 
 
Titel: Gluten-free flour fermented with autochthonous starters for sourdough production: Effect of the fermentation process
Auteur: Lancetti, R.
Salvucci, E.
Moiraghi, M.
Pérez, G.T.
Sciarini, L.S.
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 47 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 70 van 137 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland