Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 137 gevonden artikelen
 
 
  Exogenous glutamic acid effectively involved in N-(1-deoxy-D-galulos-1-yl)-glutamic acid degradation for simultaneous improvement of both milk-like and baking flavor
 
 
Titel: Exogenous glutamic acid effectively involved in N-(1-deoxy-D-galulos-1-yl)-glutamic acid degradation for simultaneous improvement of both milk-like and baking flavor
Auteur: Pan, Caixing
Cui, Heping
Hayat, Khizar
Zhang, Xiaoming
Ho, Chi-Tang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 47 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 137 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland