Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 135 van 137 gevonden artikelen
 
 
  Unraveling the difference in flavor characteristics of dry sausages inoculated with different autochthonous lactic acid bacteria
 
 
Titel: Unraveling the difference in flavor characteristics of dry sausages inoculated with different autochthonous lactic acid bacteria
Auteur: Hu, Yingying
Wang, Jiawang
Liu, Qian
Wang, Yan
Ren, Jing
Chen, Qian
Kong, Baohua
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 47 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 135 van 137 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland