Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 129 van 137 gevonden artikelen
 
 
  The effect of hardaliye on reducing the formation of malondialdehyde during in vitro gastrointestinal digestion of meat products
 
 
Titel: The effect of hardaliye on reducing the formation of malondialdehyde during in vitro gastrointestinal digestion of meat products
Auteur: Aksoy, Ayşe Semra
Arici, Muhammet
Yaman, Mustafa
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 47 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 129 van 137 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland