Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 105 van 137 gevonden artikelen
 
 
  Processing stage-guided effects of spices on the formation and accumulation of heterocyclic amines in smoked and cooked sausages
 
 
Titel: Processing stage-guided effects of spices on the formation and accumulation of heterocyclic amines in smoked and cooked sausages
Auteur: Yang, Diaodiao
He, Zhiyong
Wang, Zhaojun
Fang, Qin
Oz, Fatih
Chen, Jie
Zeng, Maomao
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 47 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 105 van 137 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland