Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 101 gevonden artikelen
 
 
  Bacteriocins as antimicrobial and preservative agents in food: Biosynthesis, separation and application
 
 
Titel: Bacteriocins as antimicrobial and preservative agents in food: Biosynthesis, separation and application
Auteur: Verma, Deepak Kumar
Thakur, Mamta
Singh, Smita
Tripathy, Soubhagya
Gupta, Alok Kumar
Baranwal, Deepika
Patel, Ami R.
Shah, Nihir
Utama, Gemilang Lara
Niamah, Alaa Kareem
Chávez-González, Mónica L.
Gallegos, Carolina Flores
Aguilar, Cristobal Noe
Srivastav, Prem Prakash
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 46 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 101 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland