Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 77 van 101 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical properties and volatile components of pea flour fermented by Lactobacillus rhamnosus L08
 
 
Titel: Physicochemical properties and volatile components of pea flour fermented by Lactobacillus rhamnosus L08
Auteur: Pei, Mengqi
Zhao, Zifu
Chen, Song
Reshetnik, E.I.
Gribanova, S.L.
Li, Chun
Zhang, Guofang
Liu, Libo
Zhao, Lin
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 46 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 77 van 101 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland