Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 65 van 101 gevonden artikelen
 
 
  In vitro nutrition properties of whole Tartary buckwheat straight noodles and its amelioration on type 2 diabetic rats
 
 
Titel: In vitro nutrition properties of whole Tartary buckwheat straight noodles and its amelioration on type 2 diabetic rats
Auteur: Wu, Xiaojiang
Fu, Guiming
Xu, Ziwen
Dong, Biao
Li, Ruyi
Wan, Yin
Jiang, Guofu
Liu, Chengmei
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 46 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 65 van 101 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland