Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 101 gevonden artikelen
 
 
  Ethyl esters enhancement of Jinchuan pear wine studied by coculturing Saccharomyces bayanus with Torulaspora delbrueckii and their community and interaction characteristics
 
 
Titel: Ethyl esters enhancement of Jinchuan pear wine studied by coculturing Saccharomyces bayanus with Torulaspora delbrueckii and their community and interaction characteristics
Auteur: Liu, Jian
Liu, Miao
Ye, Pian
He, Cheng
Liu, Yingjie
Zhang, Suyi
Huang, Jun
Zhou, Jun
Zhou, Rongqing
Cai, Liang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 46 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 101 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland