Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 101 gevonden artikelen
 
 
  Effect of microbial fermentation on the sensory characteristics and chemical compositions of Chinese sweet tea (Lithocarpus litseifolius (Hance) Chun)
 
 
Titel: Effect of microbial fermentation on the sensory characteristics and chemical compositions of Chinese sweet tea (Lithocarpus litseifolius (Hance) Chun)
Auteur: Huang, Weimin
Zhang, Changyi
Gu, Zepeng
Li, Cheng
Fang, Zhengfeng
Zeng, Zhen
Zhang, Zhiqing
Hu, Bin
Chen, Hong
Wu, Wenjuan
Wang, Tiqiang
Lan, Xiguo
Liu, Yuntao
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 46 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 101 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland