Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 101 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of microwave and conventional heating on physicochemical properties and phenolic profiles of purple sweetpotato and wheat flours
 
 
Titel: Comparison of microwave and conventional heating on physicochemical properties and phenolic profiles of purple sweetpotato and wheat flours
Auteur: Cui, Rongbin
Yeon Yoo, Michelle Ji
Zhu, Fan
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 46 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 101 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland