Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Modification of physicochemical properties and degradation of barley flour upon enzymatic extrusion
 
 
Titel: Modification of physicochemical properties and degradation of barley flour upon enzymatic extrusion
Auteur: Zhao, Shuna
Jiao, Aiquan
Yang, Yueyue
Liu, Qing
Wu, Wenqi
Jin, Zhengyu
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 45 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland