Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Effect of cryoprotectants on the formation of advanced glycation end products and acrylamide in fried fish cakes
 
 
Titel: Effect of cryoprotectants on the formation of advanced glycation end products and acrylamide in fried fish cakes
Auteur: Shi, Haonan
Qin, Ruike
Wu, Runlin
Rong, Jianhua
Jia, Caihua
Liu, Ru
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 44 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland