Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Reduction of biogenic amines accumulation with improved flavor of low-salt fermented bream (Parabramis pekinensis) by two-stage fermentation with different temperature
 
 
Titel: Reduction of biogenic amines accumulation with improved flavor of low-salt fermented bream (Parabramis pekinensis) by two-stage fermentation with different temperature
Auteur: Tian, Xuyan
Gao, Pei
Xu, Yanshun
Xia, Wenshui
Jiang, Qixing
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 44 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland