Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and aroma analysis of flavonoid-rich ginkgo seeds fermented using rice wine starter
 
 
Titel: Preparation and aroma analysis of flavonoid-rich ginkgo seeds fermented using rice wine starter
Auteur: Shen, Dongbei
Labreche, Faiza
Wu, Caie
Fan, Gongjian
Li, Tingting
Shi, Hongjun
Ye, Chaoyin
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 44 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland