Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 71 gevonden artikelen
 
 
  A comprehensive review on functional properties of preserved eggs as an excellent food ingredient with anti-inflammatory and anti-cancer aspects
 
 
Titel: A comprehensive review on functional properties of preserved eggs as an excellent food ingredient with anti-inflammatory and anti-cancer aspects
Auteur: Batool, Zahra
Hu, Gan
Xinyue, Huang
Wu, Yan
Fu, Xing
Cai, Zhaoxia
Huang, Xi
Ma, Meihu
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 44 () nr. PA pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 71 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland