Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 81 van 112 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical components and flavor properties of acid rice soup (rice-acid) fermented with Lactobacillus paracasei and/or Kluyveromyces marxianus
 
 
Titel: Physicochemical components and flavor properties of acid rice soup (rice-acid) fermented with Lactobacillus paracasei and/or Kluyveromyces marxianus
Auteur: Liu, Na
Qin, Likang
Lu, Xiafen
Zhao, Yuxuan
Miao, Song
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 43 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 81 van 112 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland