Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 69 van 112 gevonden artikelen
 
 
  Microbial, chemical qualities and shelf-life of blue swimming crab (Portunus armatus) lump meat as influenced by in-package high voltage cold plasma treatment
 
 
Titel: Microbial, chemical qualities and shelf-life of blue swimming crab (Portunus armatus) lump meat as influenced by in-package high voltage cold plasma treatment
Auteur: Olatunde, Oladipupo Odunayo
Chantakun, Kasidate
Benjakul, Soottawat
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 43 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 69 van 112 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland