Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 67 van 112 gevonden artikelen
 
 
  Low-fat and rich-fibers macauba (Acrocomia spp.) sauces: Physical and oxidative stability, nutritional quality and sensory characteristics
 
 
Titel: Low-fat and rich-fibers macauba (Acrocomia spp.) sauces: Physical and oxidative stability, nutritional quality and sensory characteristics
Auteur: Fonseca, Jeniffer Viviany dos Santos
Batista, Jéssica Dayanne Ferreira
de Oliveira, Marcelly César
Diniz, Natasha Carolina Melo
Lima, Marcos dos Santos
Madruga, Marta Suely
Magnani, Marciane
Borges, Graciele da Silva Campelo
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 43 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 67 van 112 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland