Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 112 gevonden artikelen
 
 
  Effect of dough kneading time on Chinese steamed bread quality and volatile compounds
 
 
Titel: Effect of dough kneading time on Chinese steamed bread quality and volatile compounds
Auteur: Xi, Jinzhong
Zhao, Qiyan
Xu, Dan
Jin, Yamei
Wu, Fengfeng
Xu, Xueming
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 43 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 112 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland