Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 78 van 146 gevonden artikelen
 
 
  Innovative vegetables-processed cheese: I. Physicochemical, rheological and sensory characteristics
 
 
Titel: Innovative vegetables-processed cheese: I. Physicochemical, rheological and sensory characteristics
Auteur: Farahat, Eman S.A.
Mohamed, Ashraf G.
El-Loly, Mohamed M.
Gafour, Walid A.M.S.
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 42 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 78 van 146 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland