Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 146 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of the quality of fermented kiwi wines made from different kiwifruit cultivars
 
 
Titel: Evaluation of the quality of fermented kiwi wines made from different kiwifruit cultivars
Auteur: Huang, Jintao
Li, Hongcai
Wang, Yaqin
Wang, Xingnan
Ren, Yichen
Yue, Tianli
Gao, Zhenpeng
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 42 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 146 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland