Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 146 gevonden artikelen
 
 
  Effects of ultrasound pretreatment followed by far-infrared drying on physicochemical properties, antioxidant activity and aroma compounds of saffron (Crocus sativus L.)
 
 
Titel: Effects of ultrasound pretreatment followed by far-infrared drying on physicochemical properties, antioxidant activity and aroma compounds of saffron (Crocus sativus L.)
Auteur: Pei, Yongsheng
Li, Zhenfeng
Xu, Wanxiu
Song, Chunfang
Li, Jing
Song, Feihu
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 42 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 146 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland