Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 146 gevonden artikelen
 
 
  Development and nutritional, technological, microbiological, cooking and sensory characterization of durum wheat couscous partially enriched with lentil semolina
 
 
Titel: Development and nutritional, technological, microbiological, cooking and sensory characterization of durum wheat couscous partially enriched with lentil semolina
Auteur: Benayad, Asmaa
Taghouti, Mona
Benali, Aouatif
Benbrahim, Nadia
Aboussaleh, Youssef
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 42 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 146 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland