Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 120 van 146 gevonden artikelen
 
 
  Protein isolates from Cajanus cajan L. as surfactant for o:w emulsions: pH and ionic strength influence on protein structure and emulsion stability
 
 
Titel: Protein isolates from Cajanus cajan L. as surfactant for o:w emulsions: pH and ionic strength influence on protein structure and emulsion stability
Auteur: Fernández Sosa, Eliana Isabel
Chaves, María Guadalupe
Henao Ossa, Johan Sebastian
Quiroga, Alejandra Viviana
Avanza, María Victoria
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 42 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 120 van 146 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland