Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 117 van 146 gevonden artikelen
 
 
  Production of grape pomace extracts with enhanced antioxidant and prebiotic activities through solid-state fermentation by Aspergillus niger and Aspergillus oryzae
 
 
Titel: Production of grape pomace extracts with enhanced antioxidant and prebiotic activities through solid-state fermentation by Aspergillus niger and Aspergillus oryzae
Auteur: Meini, María-Rocío
Cabezudo, Ignacio
Galetto, Cecilia S.
Romanini, Diana
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 42 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 117 van 146 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland