Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 112 van 146 gevonden artikelen
 
 
  Potential application of ginger, clove and thyme essential oils to improve soft cheese microbial safety and sensory characteristics
 
 
Titel: Potential application of ginger, clove and thyme essential oils to improve soft cheese microbial safety and sensory characteristics
Auteur: Ahmed, Lamiaa Ibrahim
Ibrahim, Nehal
Abdel-Salam, Ayah Badawy
Fahim, Karima Mogahed
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 42 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 112 van 146 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland