Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 110 van 146 gevonden artikelen
 
 
  Post-processing and printability evaluation of red ginseng snacks for three-dimensional (3D) printing
 
 
Titel: Post-processing and printability evaluation of red ginseng snacks for three-dimensional (3D) printing
Auteur: Jo, Gyu Han
Lim, Woo Su
Kim, Hyun Woo
Park, Hyun Jin
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 42 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 110 van 146 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland