Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 139 gevonden artikelen
 
 
  α-Dicarbonyl compounds related to antimicrobial and antioxidant activity of maillard reaction products derived from xylose, cysteine and corn peptide hydrolysate
 
 
Titel: α-Dicarbonyl compounds related to antimicrobial and antioxidant activity of maillard reaction products derived from xylose, cysteine and corn peptide hydrolysate
Auteur: Feng, Tingting
Zhou, Ye
Wang, Xuejiao
Wang, Xingwei
Xia, Shuqin
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 41 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 139 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland