Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 139 gevonden artikelen
 
 
  A novel strategy for Au in food science: Nanoformulation in dielectric, sensory properties, and microbiological quality of fish meat
 
 
Titel: A novel strategy for Au in food science: Nanoformulation in dielectric, sensory properties, and microbiological quality of fish meat
Auteur: Çetinkaya, Turgay
Ceylan, Zafer
Meral, Raciye
Kılıçer, Ali
Altay, Filiz
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 41 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 139 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland