Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 139 gevonden artikelen
 
 
  Benzoic acid formation and its relationship with microbial properties in traditional Turkish cheese varieties
 
 
Titel: Benzoic acid formation and its relationship with microbial properties in traditional Turkish cheese varieties
Auteur: Yerlikaya, Oktay
Gucer, Leyla
Akan, Ecem
Meric, Saban
Aydin, Emel
Kinik, Ozer
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 41 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 139 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland