Details van artikel 107 van 139 gevonden artikelen
Protective effect of inulin on thermally treated acerola juice: in vitro bioaccessibility of bioactive compounds
Titel:
Protective effect of inulin on thermally treated acerola juice: in vitro bioaccessibility of bioactive compounds
Auteur:
Fonteles, Thatyane Vidal Alves Filho, Elenilson de Godoy Karolina de Araújo Barroso, Maria de Fátima Dantas Linhares, Maria Rabelo, Maria Cristiane Silva, Lorena Mara Alexandre e Sousa de Brito, Edy Wurlitzer, Nédio Jair Rodrigues Pereira, Eliene Penha Ferreira, Beatriz Manfrinato Sant’Ana, Anderson de Souza Rodrigues, Sueli
Verschenen in:
Food bioscience
Paginering:
Jaargang 41 () nr. C pagina's p.
Jaar:
2021
Inhoud:
Uitgever:
Elsevier Ltd
Bronbestand:
Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
Details van artikel 107 van 139 gevonden artikelen