Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 104 van 139 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and characterization of porous starch/β-cyclodextrin microsphere for loading curcumin: Equilibrium, kinetics and mechanism of adsorption
 
 
Titel: Preparation and characterization of porous starch/β-cyclodextrin microsphere for loading curcumin: Equilibrium, kinetics and mechanism of adsorption
Auteur: Zheng, Xinying
Qiu, Chao
Long, Jie
Jiao, Aiquan
Xu, Xueming
Jin, Zhengyu
Wang, Jinpeng
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 41 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 104 van 139 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland